KUNDER

 

· Innleid som revisor ved akkrediterte sertifiseringer

· Fisk/skalldyr produsenter, grossister og importører

· Kjøtt produsenter, grossister og importører

· Slakteri

· Ingrediens produsent og importør

· Syltetøy og saft produsent

· Importører av økologisk mat, helsemat

· Importører av kaker og bakervarer

· Snacks produsenter

· Vannis produsent

· Bakerier, konditorier, lompebakerier

· Restauranter og hoteller

· Farmasøytiske produsenter

 

Referanseliste kan oppgis ved forespørsel.

Kvalitetssystem - Trygg Mat © 2006

Utarbeidelse, forbedring og implementering av kvalitetssystemer

IK-MAT

HACCP

BRC

ISO 22000

ISO 9001

GMP

Regelverk

Prosedyrer

Revisjon

Statusanalyse

Prosesskartlegging

Opplæring

Prøveuttak

mm

 

Kvalitetssystem

- Trygg Mat